Mindig nagy örömmel tölt el, ha megszépíthetek egy otthont.

Úgy gondolom, hogy a szépség és a vele járó harmónia rendkívül fontos a lélek töltekezéséhez, a hétköznapok taposómalmának elviseléséhez és ahhoz a világképhez, amit önmagunkban őrzünk személyiségünkről, és a világhoz való viszonyunkról. Természetesen egy otthon szépsége csakis egy jól átgondolt funkcióval és kényelemmel párosulva értékelhető igazán.

Az óriási tempóban átalakuló világ a belsőépítészet terén is rengeteg tanulnivalót követel. Trendek, stílusok, padlóburkolatok, bútoranyagok, konyhatervezési anyagok, pultok, konyhagépek, bútorvasalatok, kiegészítők, lámpák, falszinek, tapéták, függönyök…és megannyi téma.
A széles területet átölelő anyagcsoportok közül ismerni kell a legújabb kínálatot, a világban uralkodó aktuális trendeket és stílusokat, technikai és technológiai újításokat, és mindezt a padlótól-plafonig terjedő teljes áruskálán. Csakis ezáltal garantálható ugyanis az a naprakészség, melynek révén biztonsággal vezethetjük megrendelőinket döntéseikben, életük egyik legnagyobb projektjének megvalósításában.

ambiente hófehér

A 3D-s tervezés által nyújtott terveket át kell ültetni a valóságba.
A kivitelezés során a lakberendező egyfajta „révkalauzként” működik. Segíti a projektet, vezeti az egyes szakmák, szakterületek „kezét”, hogy azok fizikai formába öntsék a már egyeztetett terveket, elképzeléseket.
Ilyenkor nagyon fontos a tapasztalat, előrelátás, előregondolkodás, az adott területek informálása és összehangolása. Mindez, a hétköznapok idő- és zűrzavarában nem mindig egyszerű feladat.
A hosszas tervezés, az alapos átgondolás azonban megéri a végeredményt: Amikor birtokba vehetjük a színekben, formákban, fényekben összehangolt tereket, élvezhetjük azok harmóniáját és egyediségét, tudjuk, hogy valódi, hosszan tartó értéket hoztunk létre.

Briss Ágnes lakberendező

Pin It on Pinterest

Share This