Amit a vinyl padlóról tudni érdemes…

Nemrégiben egyik lakásfelújítási munkánk során felmerült a probléma, hogy mit kezdjünk a régi járólappal, ha minden egyebet felújítunk a környezetében? Nagy munka lett volna felvésni az egész étkezőt és az azzal kapcsolat folyosót, ráadásul az ajtók is megsérülhettek volna. A bontás és sitt elszállítás költségeit pedig már ne is említsük, és akkor még nem vettünk új járólapot sem…

rwe232

Ekkor javasoltam a házigazdáknak a vinylpadlót, mint tökéletes megoldást a problémára.
A vinylpadló egy modern, 2,5-4 mm vastagságú PVC lap, mely a megszólalásig képes fának, kőnek vagy akár fémfelületnek kinézni – persze a minőségibb kivitelben. A lapokat lerakhatjuk – 20*120 cm-es modul egységekben – ragasztással vagy klikkes, összepattintható kialakításban. Ilyenkor a régi járólapra egy önterülő aljzatkiegyenlítő kerül, ami teljes sima felületet biztosít a padlónak.

Miért érdemes vinylpadlóban gondolkodni?

  • Mert mindent tud, amit a többi padló, de abszolút vízálló. Így akár WC-be, fürdőbe is rakható. Akár az egész lakás kialakítható azonos burkolattal ami növeli a térérzetet és szebbé teszi a lakást.
  • Mert esztétikus, modern, könnyen lerakható, széles színválasztéka van.
  • Mert nagyon vékony (de annál erősebb), így nem jelent gondot a szintemelkedés az ajtóknál, küszöböknél. Gyorsan és egyszerűen eltüntethető a régi padló.
  • Mert padlófűtésre is rakható.
  • Mert nagyon jó kopásállósága van, és ha egyszer meguntad, még a következő réteget is elbírják az ajtóid.
  • Mert nem kopog és nem recseg. Nem hallani rajta a járást, sem a kutyusok lépteit.
  • Mert kíméli az izületeket.

Ha szeretnél velük közelebbről is megismerkedni, üzletünkben több neves gyártó termékével találkozhatsz. Termékeinkre március 1 és 15 között 15 % kedvezményt adunk!

Gyere, válaszd ki a neked tetszőt!

 

retegdsa

Pin It on Pinterest

Share This