Belsőépítészet, lakberendezés

3D-s látványtervezés

Meggyőződésünk, hogy egy építész által megtervezett házat érdemes lenne még az építkezés előtt belsőépítészetileg is kidolgozni. Az ördög a részletekben rejlik és ezekben a részletekben   sok helykihasználási lehetőség, számtalan csomóponti hiba, előre nem látott kellemetlenség lehet, melyek felmérése az építtető legfőbb érdeke. Mindez nemcsak pénzmegtakarítást jelent, de nyugalmat és biztonságot is ad a tökéletes megvalósításhoz.

Mi másként nézünk egy tervrajzra!

 

Ha bennünket választasz,

elkészítjük a funkcionális alaprajzot, amiből látod, mi hogyan fér majd el a térben: méretben és arányban, kidolgozzuk a látványterveket bútorokkal, anyagokkal, színekkel, világítással és gipszkarton díszítéssel, összeállítjuk a valósan megfogható anyagokat, melyekből eldöntheted, mi az ami tényleg tetszik Neked.
Kiszámoljuk az anyagmennyiségeket padlóra, csempére, tapétára, függönyre részleteiben megtervezzük a bútorokat, kiválasztjuk a lámpákat és a dekorációt és igény szerint végig segítünk a megvalósításban, a szakemberekkel történő konzultációban, számtalan kérdésben.

Így biztos lehetsz benne, hogy az otthonteremtés egy élmény lesz, a végeredmény pedig öröm.

A különbség szembeötlő!

Csak nagyon kevesen rendelkeznek annyi idővel és olyan széleskörű ismeretekkel, hogy biztonsággal vezényeljék végig egy építkezés vagy lakáskialakítás minden mozzanatát.

A mai óriási kínálatban, szerteágazó termékkörben csak átfogó gondolkodással, naprakész szakmai ismeretekkel lehetséges egy szép otthon megteremtése. Az erre fordított költségek halmozottan megtérülnek a látvány, a kényelem és a számtalan el nem követett hiba formábjában.

Néhány referenciánk

Munkáink, amelyekre büszkék vagyunk

Segítünk, hogy megtaláld amit keresel!

Hívj minket vagy látogass el hozzánk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudj meg mindent első kézből a legjobb újdonságainkról, munkáinkról és akcióinkról.

[xyz-ihs snippet="feliratkozas"]

Ambiente Home Design

Exkluzív lakberendezési bemutatóterem, lakberendezési tanácsadással. 

Stílus, szakértelem, színvonal - minőségi szolgáltatások elérhető árakon!

 

Győr, Szt. Imre út 61/A.

2 db ingyenes parkoló az udvaron.

}
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10:00-17:30

Szombat: zárva 

Vasárnap: zárva

+3630/9447-212
brissagi@t-online.hu

Pin It on Pinterest

Share This