Belsőépítészet, lakberendezés

Várunk Téged belsőépítészeti kérdésekben is! Megtervezzük házadat, szobádat, megmutatjuk az elrendezési alaprajzot és a látványterveket!

Belsőépítészet – lakberendezés egy kézben: gyorsan, hatékonyan, harmónikusan.

Kézzel fogható anyagokkal: padló, tapéta, függöny…és minden, ami kell. Szakértelemmel, szeretettel – hogy valóra váltsuk álmaidat.

tervezes

Az alapoktól kezdjük

Meggyőződésünk, hogy egy építész által megtervezett házat érdemes lenne még az építkezés előtt belsőépítészetileg is kidolgozni. Ezért javasoljuk minden ügyfelünknek, hogy lehetőleg  az építkezés elején, vagy az ingatlan vásárlás/felújítás legelső szakaszában kezdjenek gondolkodni a belső terek kialakításán is.

table

Végig segítünk Neked

Munkánk nem áll meg a funkcionális alaprajz készítésénél. Kidolgozzuk a részletes látványterveket, valós anyagokat mutatunk neked, majd kiszámoljuk az anyagmennyiségeket, kiválasztjuk a bútorokat és a dekorációt. Sőt igény szerint végig segítünk a megvalósításban is.

seater-sofa

A különbség szembeötlő

A mai óriási kínálatban, szerteágazó termékkörben csak átfogó gondolkodással, naprakész szakmai ismeretekkel és rengeteg idő/energia befektetéssel lehetséges egy szép otthon megteremtése. Bízd ránk és tudd biztos kezekben új otthonod, hogy te már csak a végeredményt kelljen élvezd.

Néhány referenciánk

Munkáink, amikre büszkék vagyunk

24+

év tapasztalat

Naprakészek vagyunk a legnépszerűbb lakberendezési trendekben. Jó ízléssel,  finom megoldásokkal segítünk a meglévő adottságokat teljessé, kerekké tenni.

1 440+

elégedett ügyfél

Mindig van ötletünk, megoldásunk, ha ablakok árnyékolásáról, lakások berendezéséről van szó! Türelmes kiszolgálással segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

3 700+

anyagminta

Széles tapéta- és függönykínálatunk számtalan stílus elemeihez igazodik. Minimál, loft, skandináv vagy glamour? Bármelyikben tudunk segíteni.

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba!