Bútorszövetek

Kanapé vagy székáthúzásban gondolkodsz? Vagy valami egészen merész elképzelésed van egy kárpitozott falra, ágyvégre? Nálunk számtalan bútorszövetből válogathatsz.

Nagy kopásállóságú bútorszövetekkel, csodás színekkel és izgalmas műbőrökkel is várunk.

Varázsold át régi székedet, kanapédat, alkoss valami egészen fantasztikusat a hálód falára. Magas kopásállóságú bútorszövetek, csodás műbőrök, UV-álló kültéri textilek – számtalan izgalmas funkcióra.

fabric

Számtalan variáció

Legyen szó műbőrről, letörölhető textilbőrről, nagykopásállóságú közületi célra szánt szövetekről, bársonyokról, lángálló anyagokról, kültéri napsugárzásálló anyagokról vagy akár ezüstszálas csíraölő anyagokról.

fabric (1)

Álmaid megvalósítása

Nem probléma! Akár hozol egy képet, akár kitaláljuk együtt, hogy milyen legyen a Te ágyad. Méret, anyag, kivitelezés – nem akadály! Amire számíthatsz: kényelmes, tartós és igazán egyedi darabot készítünk neked.

cutting (1)

Régiből újat

Szakíts a hagyományokkal. Ha mersz bátor lenni, a nagyi régi fotelének akár egészen újszerű fazont is adhatsz. Egy párducmintás fotel, egy kígyóbőrmintás kanapé vagy egy pöttyös kis puff igazi különlegessége lehet a szobádnak.

Ízelítő kínálatunkból

Találd meg a neked legjobban tetsző szövetet!

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba!