Referenciák

Az alkotás csodás dolog! Elindulni valahonnan és megérkezni egy élményteljes, harmónikus térbe – ezért igazán érdemes fáradni! 24 éves fennállásunk óta számos elégedett vásárlónkkal éltük már meg ezeket a folyamatokat és éltük meg együtt álmaik megvalósulását.

Ízelítő munkáinkból

Mindenki egyedi és épp ez benne a szép! Örömmel tölt el bennünket, ha vevőink arcán látjuk elégedettségüket, bármilyen feladatról legyen is szó…

Esettanulmányaink

 

Ilyen volt, ilyen lett: megmutatjuk a legjobb megoldást. Színekkel, bútorokkal, dekorációval, függönyel, padlóval.

Egy kis lakás nappalija
Egy megtervezett előtér
Háló átszínezve
Egy legénylakás
Egy régi üzemi étkezde átalakítva
Családi ház

Egy 18 éves családi ház érett meg a megújulásra

 

Noha a ház a saját idejében nagyon igényesen és szépen lett kialakítva, az idő vasfoga gondos ápolás mellett is meghagyta már rajta nyomait. Az átalakítás mindent érintett, a nappalitól a vendégszobáig, a padlótól az ajtókig. 

A felhasznált modern anyagok és kialakítások, a friss, világos színvilág ragyogó hangulatot hozott a falak közé. A konyha ici-pici területét bővítettük a mögötte lévő kamra és gardrób hozzácsatolásával. Így egy igazán kényelmes, családi ünnepeket is kiszolgáló örömkonyhává alakult. Bár az átalakítási munkák hosszúak és időnként fáradtságosak voltak, az eredmény mégis megérte az erőfeszítéseket. Újra korszerű, modern és csodálatos otthon lett belőle!

nappali etkezovel elottenappali etkezovel utana
Nappali étkezővel
furdo-elotte038
Fürdő
vendegszoba-elottevendegszoba-utana
Vendégszoba
halo ilyen volthalo iléyen lett
Háló
ilyen volt konyhailyen lett konyha
Konyha
eloter ilyen volteloter ilyen lett
Előtér

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          A számok magukért beszélnek

          24+

          év tapasztalat

          Naprakészek vagyunk a legnépszerűbb lakberendezési trendekben. Jó ízléssel,  finom megoldásokkal segítünk a meglévő adottságokat teljessé, kerekké tenni.

          1 440+

          elégedett ügyfél

          Mindig van ötletünk, megoldásunk, ha ablakok árnyékolásáról, lakások berendezéséről van szó! Türelmes kiszolgálással segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

          3 700+

          anyagminta

          Széles tapéta- és függönykínálatunk számtalan stílus elemeihez igazodik. Minimál, loft, skandináv vagy glamour? Bármelyikben tudunk segíteni.

          Lépj velünk kapcsolatba