Padlóburkolatok

Termékkínálatunk összeállításánál törekszünk az ár-érték arányos minőségi termékekre, az ízléses megjelenésre, a megfizethető árfekvésre.

Találd meg a stílusodat, válaszd ki a színvilágodat!

Gyakorlatias meglátásokkal, tapasztalatainkkal segítünk Neked a döntésben!

floor (1)

Korszerűbb megoldások

A legkorszerűbb padló a mai igényekhez mérve!  Vízállóság, csendes járás, valósághű faminták, esztétikus megjelenés, könnyű lerakhatóság jellemzi kínálatunkat.

floor-covering

Praktikus felhasználhatóság

Ha építkezel, ha felújítasz, a vinylpadlóban mindig bízhatsz! Felhasználhatod padlóként vagy falburkolatként is, fürdőszobába, folyosóra vagy konyhába.

parquet

Valósághű színek

A Kaindl kiváló minőségű laminált padlói sokféle méretének és felületi hatásának köszönhetően lehetővé válik a megálmodott enteriőr kialakítása. Legyen szó bármilyen térről.

Ízelítő kínálatunkból

Ismerd meg minta- és színválasztékunkat

Márkák, amikkel találkozhatsz nálunk

Keresd festhető, ütésálló padlószegőinket is.

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba!