Szolgáltatások

Ha Te megálmodtad, mi segítünk Neked a tervezésben. Ha még nem álmodtad meg, együtt találjuk ki és megvalósítjuk.

Jól átgondolt koncepcióval, jó döntésekkel gyorsan és magabiztosan haladhatsz álmaid megvalósítása felé.

Mi partnerek vagyunk ebben a folyamatban.

lamp

Stílusosan, ízlésesen

Naprakészek vagyunk a legnépszerűbb lakberendezési trendekben. Jó ízléssel,  finom megoldásokkal segítünk a meglévő adottságokat teljessé, kerekké tenni.

guarantee

Garancia

Az általunk készített függönyökre, sötétítőkre garanciát vállalunk. Ha alkatrészek pótlására, cseréjére van szükség, számíthatsz ránk.

discussion

Kiszolgálás, ötletek

Mindig van ötletünk, megoldásunk, ha ablakok árnyékolásáról, lakások berendezéséről van szó! Türelmes kiszolgálással segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Belsőépítészet, 3D-s tervezés, anyag összeállítások

Meggyőződésünk, hogy egy építész által megtervezett házat még az építkezés előtt érdemes belsőépítészetileg is kidolgozni, másként a későbbiekben magunkat hozzuk nehéz helyzetbe.

Függönyszerelés, felrakás, vasalás

Ha már kiválasztottuk az anyagokat, eldöntöttük az elhelyezésüket és le is varrtuk azokat, akkor már adja magát a nyílvánvaló: helyszínen készre szereljük és kivasaljuk. Válaszd függönyeidet teljeskörű kivitelezéssel, egy kézből.

Kárpitozás: kanapék, ágyak, falvédők, burkolatok

Készítünk neked műbőrbevonatú francia ágyat, heverőt, falvédőt, falburkolatot, fogasfalat és még sok minden mást. Jöhetsz kész ötlettel, vagy találjunk ki együtt valami különlegeset.

Párnák, ágytakarók, terítők, székruhák készítése

Egy ágytakaró mutatóssá teszi az ágyat, néhány  izgalmas párna pedig feldobja a kanapédat. Megvédenéd a székeidet? Készítünk rá székruhát, asztalodra dísz- vagy ünnepi terítőt.

24+

év tapasztalat

Naprakészek vagyunk a legnépszerűbb lakberendezési trendekben. Jó ízléssel,  finom megoldásokkal segítünk a meglévő adottságokat teljessé, kerekké tenni.

1 440+

elégedett ügyfél

Mindig van ötletünk, megoldásunk, ha ablakok árnyékolásáról, lakások berendezéséről van szó! Türelmes kiszolgálással segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

3 700+

anyagminta

Széles tapéta- és függönykínálatunk számtalan stílus elemeihez igazodik. Minimál, loft, skandináv vagy glamour? Bármelyikben tudunk segíteni.

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba