Rólunk

Ismerd meg az Ambiente Home Design történetét és alapelveit.

Minőség

- kompromisszumok nélkül

Amit kínálunk Neked, az sokéves tapasztalatunk esszenciája! Számtalan okos megoldás, jó elrendezés, szép helyiségkialakítás és rengeteg jó meglátás, hogy otthonod a legszebb és legkomfortosabb legyen Számodra. 3D-s terveket készítünk a legjobb elrendezés megtalálására. Összeállítjuk a Neked tetsző legszebb tapétákat, függönyöket, falszíneket és bútorterveket. Ha szeretnéd, segítünk a megvalósításban is. Így otthonod nemcsak garantáltan szép lesz, de jól használható, kényelmes és praktikus is. Jól átgondolt tervekkel, összeállításokkal építkezésed könnyű, nyugodt és élvezetes lesz!

Briss Ágnes
tulajdonos

24 éve

varázsoljuk szebbnél szebbre ügyfeleink otthonát

Üzletünket 2000-ben nyitottuk meg. Célunk, hogy megrendelőinknek a lakberendezés és belsőépítészet területén megadjunk minden segítséget és támogatást otthonuk harmónikus és kényelmes kialakításához. Ehhez számtalan termékcsoportot kínálunk a lakberendezés területén: laminált- és vinilpadlót, darab-és padlószőnyeget, karnisokat, függönyt, lámpát, árnyékolókat, bútorszöveteket, műbőröket, szanitereket, árnyékolástechnikai termékeket, vízálló padlószegőket és lakásdekorációs dísztárgyakat.

Számtalan termék a Te igényeidre szabva.

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          A számok magukért beszélnek

          24+

          év tapasztalat

          Naprakészek vagyunk a legnépszerűbb lakberendezési trendekben. Jó ízléssel,  finom megoldásokkal segítünk a meglévő adottságokat teljessé, kerekké tenni.

          1 440+

          elégedett ügyfél

          Mindig van ötletünk, megoldásunk, ha ablakok árnyékolásáról, lakások berendezéséről van szó! Türelmes kiszolgálással segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

          3 700+

          anyagminta

          Széles tapéta- és függönykínálatunk számtalan stílus elemeihez igazodik. Minimál, loft, skandináv vagy glamour? Bármelyikben tudunk segíteni.

          Lépj velünk kapcsolatba