Padlószegők, stukkók

Egy nem elhanyagolandó apróság! Nálunk megtalálod az általunk forgalmazott Quick-Step padlók színazonos padlószegőjét, de választhatsz nagyon elegáns és különleges szegőprofiljaink közül is.

Ha igazán különlegeset szeretnél, válassz festhető, vízálló és ütésálló padlószegőinkből.

Festhető, különböző profilú, kábelvezetőt is tartalmazó, ütésálló padlószegőink bárhol csodásan mutatnak. Egy fehér ajtó mellett a fehérre festett padlószegővel rendkívül elegáns hatást érhetsz el. Egyedivé teheted vele folyosód vagy szobád látványát, ugyanakkor nem kell aggódnod a felmosás vagy sérülés miatt.

paint

Festhetőek

Válaszd ki a szobád stílusához legjobban illőt – magasságra, mintára, formára. Festhető, szabható, ragasztható, és elérhető 2 m-es szálakban is. 

shield

Ütésállóak

Díszítheted vele a sarkokat, a mennyezetet, a falat, de akár sima felületű bútoroknak is adhatsz egy kis klasszikus beütést, így teljes egészében harmóniát alkotva a szoba stílusával.

water-resistant

Vízállóak

Stukkóinkkal elegánssá teheted szobádat, csak a fantáziád szab határt! Emellett vízállóak is, így akár fürdőszobában vagy konyhában is használhatod őket.

Ízelítő kínálatunkból

Ismerd meg minta- és színválasztékunkat

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba!