Karnisok és függönyök

Válassz a több, mint 900 anyagunk közül! 

Találd meg a stílusodat, válaszd ki a színvilágodat!

Ha szeretnéd, helyszíni felméréssel segítünk a legjobb karnis kialakításban és függöny megoldásban.

Curt

Színes sokféleség

Válogass kedvedre! Kínálatunkban vasalásmentes, jól átlátható függönyöket, csillogós struktúrákat vagy bordűrös díszítésűeket egyaránt találsz. Ha kéred, tapasztalatainkkal, szakmai tudásunkkal szívesen segítünk a legjobb döntés meghozatalában.

drapes

Dekorfüggönyök, sötétítők

Az igazi hangulatadó! Melegséget, puhaságot kölcsönöznek a szobának. Velük rögtön otthon érezheted magad! Egy mutatós levélminta feldobja a teret, egy visszafogott, elegáns struktúra csendes kísérője a színeknek és bútoroknak. Segítünk a választásban.

curtain

Karnisok - minden ettől függ

A karnisok kiválasztása, tudása nagyban meghatározza a függönyök későbbi használatát. Kényelmesen csúszik vagy rángatni kell, zajos vagy szinte hangtalan, mennyezetre vagy oldalfalra szerelt, motoros vagy kézi működtetésű – megannyi szempont mely fontos lehet a hétköznapokban. 

Ízelítő kínálatunkból

Néhány karnis ízelítőül a kínálatunkból

Márkák, amikkel találkozhatsz nálunk

 

Általunk ajánlott márkák, amelyeket megtalálsz üzletünkben:

 

Ügyfeleink mondták rólunk

Fiam lakását terveztük meg együtt Ágnessel, aki nemcsak a tervezésben, de a kivitelezésben is nagyon jó munkát végzett. Nagyszerűen sikerült, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

  Varga János

  Családi házunk átalakításával kerestük meg az Ambientét. Nem gondoltuk volna, hogy Ági jó ötleteivel ennyit ki lehet hozni belőle. Nagyon örülünk a végeredménynek és igazán szeretünk azóta benne lakni. Szívesen ajánlom másnak is.

   Németh Katalin

   Az Ambientében mindig tudnak nekem segíteni, ha egy új függönyt, párnát vagy ágytakarót szeretnék csináltatni. Értenek hozzá, szépen varrják meg és mindig jó eltalálják. Már évek óta visszajárunk hozzájuk.

    K. László

    Szakképzett, profi csapat, abszolút magas minőség és igényesség jellemzi őket. Gyönyörű függönyeikkel és pihe-puha szőnyegeikkel széppé tették az otthonom, csak ajánlani tudom.

     Balogh Kinga

     Nagyon segítőkész, kreatív csapat, csodaszép termékekkel!

      Hetti

      Minden túlzás nélkül profik, gyönyörű anyagokkal, választékkal és ízléssel rendelkeznek, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ágira rábíztam a teljes házat, melyet katalógus minőségben felöltöztetett. Szívből ajánlom őket.

       Nagy Tímea

       Húsz éves barátságunk legjobb döntése volt, hogy családi házunk teljes körű felújítására is Ágit kértük fel. Szakszerűség, jó ízlés, korrekt szolgáltatás. Sorolhatnám tovább, ehelyett szívből ajánlom mindenkinek Ágit és csapatát.

        Kugli László

        Ambiente Home Design lakberendezés területén a legprofibb csapat Ági vezetésével akikkel eddig együttműködésem volt. Precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság, kiváló minőség. Ajánlom mindenkinek!

         Rugovics Kitti

         Profizmus, kifinomultság és maximális segítőkészség jellemzi az üzlet tulajdonosát.Csak ajánlani tudom a termékeit és belsőépítészeti szaktudását.

          Hrapka Krisztina

          Lépj velünk kapcsolatba!